Showroomkeukens kopen

Showroomkeukens

Wat zijn showroomkeukens?

De term showroomkeukens is voor vele mensen wel een bekende term. Het klinkt als een enorm goede aanbieding, en bovendien weet je precies wat je krijgt. Maar is dat wel zo? Of is het alleen maar het begrip showroomkeukens wat de mensen kennen, en valt het in werkelijkheid allemaal tegen. In dit artikel laten wij zien wat het precies inhoudt en kunt u zelf de afweging maken of het iets voor u is.


De showroomkeukens in de winkel

De showroomkeukens zijn natuurlijk de keukens die in de winkel staan, om door de klanten te worden bekeken. Natuurlijk wil je zien en voelen hoe de keuken is die je misschien wel wilt kopen. De opstelling die in de winkel staat is natuurlijk uit te breiden als je de keuken van dat merk en soort koopt. Maar kun je de showroomkeukens ook nog aanpassen? En hoe zit het met de prijs van zo’n keuken? Op deze vragen krijg je ook in onderstaande artikel een antwoord.

Waarom zijn er zoveel showroomkeukens te koop?

Dit komt omdat de winkel regelmatig andere keukens tentoon wil stellen. De showroomkeuken van een ander model of merk moet dan in de winkel komen te staan. De showroomkeukens die plaats moeten maken komen dan te koop te staan. Ook zijn er regelmatig nieuwe collecties en modellen. Het management van een keukenwinkel bepaald welke keukens er in de winkel komen. Natuurlijk zijn de showroomkeukens die nog niet te koop zijn de meest recente modellen.

Showroomkeukens

Kortingen tot soms wel 75%

De showroomkeukens die eigenlijk overbodig zijn worden te koop gezet. Dit kan enorm veel schelen op een gewone nieuwe keuken. Maar je moet altijd zelf overwegen of het wel de moeite waard is. Er zijn veel punten waarbij je rekening moet houden, maar het feit blijft dat het qua prijs enorm aantrekkelijk is. Ook de apparatuur die op dat moment in de keuken zit hoort ook bij de aanbieding. Een essentieel punt blijft natuurlijk de maten van de keuken. Maar ook al past de showroomkeuken niet helemaal, dan kan er natuurlijk een oplossing voor bedacht worden. De showroomkeukens hebben soms ook allerlei extra luxe, waar je misschien zelf niet standaard voor zou kiezen. Ook deze extra luxe worden voorzien van enorme kortingen.

Kun je aanpassingen aan een showroomkeuken doen?

Stel u heeft een fantastische showroomkeuken gezien. Precies iets wat u zocht tussen alle showroomkeukens die er zijn. De prijs is fantastisch, maar er moeten welke enkele aanpassingen worden gedaan omdat de maten net niet kloppen. Op dit moment moet u erg goed opletten. Er zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden om de keuken aan te passen. Maar alle veranderingen gaan extra geld kosten. Bij deze kosten moet je goed opletten of het om bruto- of nettobedragen gaat, en of er bijvoorbeeld nog een extra opslag bijkomt. Hierdoor kan het dus zijn dat de fantastische showroomkeuken toch niet zo’n mooie aanbieding is, omdat het totaalbedrag te hoog is.

Waar vind je de meeste showroomkeukens?

De grote keukenzaken hebben veel keukens, veel modellen en wisselen vaak in de showroom van keukens. Hier heb je ook de meeste kans om de showroomkeukens te vinden. Wij adviseren daarom om toch naar de meest bekende en grote keukenzaken te gaan kijken. Hier heb je de meeste kans en de beste aanbiedingen. Omdat je van te voren wel moet weten wat voor keuken je wil en wat voor prijs je ervoor over hebt, kun je hieronder lezen over de keuze en de prijs.

Tip: bereid je thuis al goed voor.

Vraag een gratis brochure aan en gebruik de budgetplanner:

Naar welke keukenzaken kan ik het best gaan?

Natuurlijk vind je veel showroomkeukens gewoon in de showroom van keuken zaken zoals Keuken Kampioen, Superkeukens en keukenconcurrent. Door je te verdiepen in wat bijvoorbeeld deze keukenzaken allemaal in hun collectie hebben, krijg je een goede indruk over de reguliere prijzen. Zodra je weet welke keuken past in je huis, kan je gewoon naar alle showroomkeukens gaan kijken. Je zult versteld staan van de vele keus die je hebt. Tip: Vraag eerst de GRATIS keukenmagazines aan. De onderstaande keukenwinkels verkopen erg veel showroomkeukens, vraag daarom GRATIS de keukenbrochures aan. Maak gebruik van de onderstaande GRATIS banners.

Wat kost een keuken?

Natuurlijk speelt geld een belangrijke rol bij de aanschaf van een keuken. Er zijn in alle prijscategorieën keukens te koop, van 2500 tot 25000 euro. Maar de showroomkeukens, speciale acties of aanbiedingen kunnen zeker uitkomst bieden. Ook kun je tegenwoordig prima terecht bij de goedkopere keukenzaken. Deze bieden ook hoogwaardige, mooi uitziende keukens met alle mogelijke soorten apparatuur. Hieronder zou je gebruik kunnen maken van een tool om je eigen budget uit te rekenen. Dit is vrijblijvend en gratis.

GRATIS

Kloppen de prijzen van showroomkeukens wel?

De keukenzaken krijgen vaak van de leverancier extra korting als ze de producten van die leverancier willen opstellen in de showroom. Deze showroomkeukens zijn daardoor tussen de 10% en 40% goedkoper. Vooral de goedkopere keukens krijgen vaak erg veel korting. Ook de inbouwapparatuur krijgen bij de meeste showroomkeukens ook 20% tot 30% extra korting. Als de showroomkeukens meer dan 1 jaar oud is, kan je nog meer korting krijgen. De onderstaande keukenzaken geven de meeste korting op hun (showroom) keukens. Klik op de banner om gebruik te maken van deze acties. Gratis Keukenmagazine beschikbaar.

Showroomkeuken

Zit de apparatuur bij de showroomkeukens in?

De apparatuur die bij de showroomkeuken zit, hoort gewoon bij de keuken. Vaak zitten er gewoon standaard apparaten in. Het is zeker mogelijk om tegen een bepaalde korting de apparaten in te wisselen voor andere en betere apparaten. Welke apparaten u ook neemt bij de aanschaf van een showroomkeuken, controleer altijd of u de normale aantal jaren garantie krijgt. Er hoort standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar bij, maar ook verlenging van de garantie is vaak mogelijk.

Waar moet ik beginnen?

Nadat je weet welke soort keuken je mooi vindt en je weet welk budget je voor een keuken hebt, dan wordt het tijd om een stap verder te gaan. De maten van je keuken zijn natuurlijk ook belangrijk. Dit kun je allereerst zelf meten zodat je weet hoe groot je keuken kan of moet zijn. Het grote voordeel is dan dat je ook gerichter naar de showroomkeukens kan kijken. Hier zijn vaak de maten van toepassing van gewoon de keuken die er staat. Als dit past, dan heb je veel geluk en kan je weleens de deal van je leven sluiten.

De bomen in het bos

Natuurlijk ben je op deze site belandt om je in te lezen over keukens. Waarschijnlijk ben je van plan om een keuken te kopen. Dan is het heel goed om inspiratie op te doen, want je komt in een wereld terecht waar je de bomen door het bos niet meer ziet. Er zoveel keukens, zoveel modellen, zoveel prijscategorieën en dus heel veel keus. Een tip die in deze site regelmatig naar voren komt is om de keukenmagazines aan te vragen. Dit kan gratis met onderstaande links.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een showroomkeuken?

Er zijn verschillende voordelen van de vele showroomkeukens die er zijn. In dit artikel zijn ze allemaal al genoemd, maar we zetten ze voor u op een rijtje:

  • De showroomkeuken die je ziet, is ook precies de keuken die je krijgt.
  • De zeer aantrekkelijke prijs van de showroomkeukens.
  • Extra luxe die standaard bij de keuken zit.

Wat zijn de nadelen van het kopen van een showroomkeuken?

De voordelen leveren tegelijk tijd ook direct de nadelen op. Aan u zelf om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. De nadelen kunnen zijn:

  • De showroomkeukens zijn kant en klare keukens. De keuken moet direct passen.
  • Aanpassingen aan de keuken doen, kosten extra veel geld.
  • De showroomkeukens komen niet gloednieuw uit de verpakking.

Showroom keuken

De showroomkeukens op een rij

Om een goed idee te krijgen wat de verschillende keukenzaken aanbieden, vooral op het gebied van showroomkeukens, volgt hieronder een opsomming. Het is erg belangrijk om veel te lezen en dus veel te weten te komen. Er zijn veel bomen in het bos, maar ook erg veel mooie bomen. Er komen op deze site veel aspecten aan bod, waardoor de keuze van een keuken gemaakt kan worden. Bij een showroomkeuken gelden deze keuzes ook. Wat in ieder geval altijd blijft, is dat een goede aanbieding van een showroomkeuken je heel veel geld kan besparen.

De showroomkeukens van Superkeukens

Doordat Superkeukens wel meer dan 40 vestigingen heeft in Nederland, zijn er altijd veel showroomkeukens beschikbaar. De prijzen van deze keukens zijn zeer aantrekkelijk. Maar omdat Superkeukens ook vele andere aanbiedingen en acties heeft, zijn vele mensen die bij Superkeukens op zoek waren naar een showroomkeuken, toch uitgekomen bij een actie-keuken. Doordat de acties zo enorm goed zijn, komt de prijs soms zelfs lager uit dan een showroomkeuken, maar dan heb je een gloednieuwe keuken.

Kijk in de brochure van Superkeukens voor alle informatie

De showroomkeukens van Keukenkampioen

Ook de showroomkeukens van Keukenkampioen zijn van uitstekende kwaliteit. Een echte kans als je bij de goed keukenzaak een showroomkeuken kan vinden. Soms is de keuken wel tot 70% goedkoper dan een nieuwe van hetzelfde model. Deze hebben vaak de beste a-merk apparatuur, die ook bij de aanbieding horen. Er zit standaard 1 jaar garantie op. Moet de keuken aangepast worden of gemonteerd, Keukenkampioen denkt op een uitstekende manier mee bij de aanschaf van showroomkeukens.

Klik hier voor het aanbod van Keukenkampioen.

De showroomkeukens van Keukenconcurrent

De meest mooie keukens worden altijd bij KeukenConcurrent in de showroom gezet. Omdat KeukenConcurrent erg veel verschillende soorten keukens heeft, wisselen de showroomkeukens regelmatig. Dit biedt veel kansen voor de klant. Met kortingen tot wel 70% zijn de showroomkeukens zeer aantrekkelijk geprijsd. Natuurlijk denken ze bij Keuken Concurrent ook mee over de keukenapparatuur, aanpassingen en zorgen ze voor een snelle levertijd.

Bekijk nu de brochure van KeukenConcurrent voor alle verschillende soorten modellen.

De showroomkeukens van bekende merken

Het voordeel van deze bekende merken is dat het vaak erg goed kwalitatief mooie keukens zijn. Natuurlijk betaal je ook meer voor dan bijvoorbeeld een B-merk keuken. Maar wat als je nu van dit goede A-merk een showroomkeuken kan kopen, dan heb je twee vliegen in één klap. Een prachtige goede keuken voor een hele mooie prijs. Het voordeel van deze A-merken is dat ze graag hun mooie keukens laten zien, en zo ontstaan er ook vanzelf veel showroomkeukens. Siematic en Bruynzeel zijn hier bekende voorbeelden van.

De showroomkeukens van Siematic.

Siematic staat bekend als één van de beste keukenmerken. Omdat sommige keukendealers failliet zijn gegaan, worden de Siematic keuken vooral nog aangeboden bij de Mandemakers groep. Omdat deze keuken aanbieder niet alleen kwaliteit belangrijk vindt, maar ook een erg scherpe prijs, zie je vaak dat de fantastische Siematic keuken voor een zeer voordelige prijs worden aangeboden. Dit geldt zeker voor de showroomkeukens van Siematic: je krijgt een super keuken, voor soms wel 50% korting.

Kijk nu bij de Mandemaker-groep om op zoek te gaan naar de Siematic keuken. Klik hier voor gratis keukenmagazine.

De showroomkeukens van Bruynzeel

Het meest bekende en beste Nederlandse keukenmerk is Bruynzeel. De keukens die erg goed, maar prijzig zijn, worden de laatste jaren steeds meer verkocht. Doordat er steeds meer keukens verkocht worden en elk jaar een nieuwe collectie is, komen er ook steeds meer showroomkeukens. Hierdoor zijn de Bruynzeel showroomkeukens soms wel met 75% korting aan te schaffen. Deze kansen zijn dus uniek. Maar op elk moment zijn er zeer vele showroomkeukens die aangeboden worden, en uw toekomstige keuken zal er maar tussen zitten.

Conclusie

Als u dit hele artikel heeft gelezen, dan bent u zeer veel over de showroomkeukens te weten te komen. Heeft u al een keuze gemaakt waar u wilt beginnen. Is er een voorkeur voor een bepaald merk, of een bepaalde winkel. Misschien gaat u toch gewoon voor de soort keuken die u wilt. Ondanks dat de showroomkeukens enorm goedkoop kunnen zijn, blijft het besteedbaar bedrag een grote rol spelen. Daarom is het berekenen van je budget ook altijd een goed begin. Via de onderstaande gratis advertenties kun je bij de bekende keukenzaken vrijblijvend een online budgetplanner invullen.

About Author : admin
YOU MAY ALSO LIKE